SIAPA KAMI

Tentang Kami

Bateri kereta rata adalah punca utama kerosakan kenderaan. Di BATERI-KERETA.COM, kami menawarkan perkhidmatan Penggantian Bateri Tempat Letak Kereta pada harga terbaik tanpa caj tersembunyi.

Kami mempunyai pasukan profesional yang berkelayakan tinggi secara strategik di KUALA LUMPUR, IPOH, SELANGOR, MELAKA, KLANG, SERI KEMBANGAN dan JOHOR BAHRU.

Dengan pengalaman kami untuk tindak balas penggantian bateri kereta di tapak, anda boleh mempercayai kami untuk menghadiri mana-mana Perkhidmatan Bateri Kereta yang mungkin anda perlukan dalam masa yang sesingkat mungkin.

BATERI-KERETA.COM telah berada di Industri Penggantian Bateri Kereta lebih daripada 9 tahun.

Apabila perniagaan kami berkembang, kami berhati-hati untuk mengekalkan prinsip teras nilai dan perkhidmatan.
Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran EXPRESS dalam lingkungan 60mins.

Pilih BATERI-KERETA.COM kerana kami dilengkapi dengan kemahiran dan pengalaman dalam mengendalikan kenderaan Jepun / Korea / Continental ketika kami mengendalikannya setiap hari. Paling penting, kami menawarkan harga paling kompetitif dan jenama bateri kereta yang lebih baik (AMARON / CENTURY / VARTA) untuk semua pelanggan kami.

Seperti yang kita kebimbangan untuk replika kita menyambung pelanggan mudah, untuk bayaran kami, kami menerima * MASTERCARD atau VISA selepas kami mendapat penggantian bateri kereta anda.

* Bayaran kad kredit yang boleh diterima untuk KLANG VALLEY DELIVERY & WALK-IN sahaja.

Open chat
Hi, kami sedia membantu anda..